Schriftelijk onderzoek

Lang niet alles gaat digitaal. We benaderen respondenten regelmatig (in de eerste plaats) schriftelijk. Soms om de respondent te vragen een papieren vragenlijst in te vullen, soms om hem uit te nodigen de vragen online te beantwoorden. Vaak worden beide methodes naast elkaar ingezet en kan de respondent zelf kiezen. 

De vragenlijsten voeren we in en we verwerken ze tot een SPSS-databestand of elk ander gewenst format. In overleg met u voegen wij variabelen en valuelabels toe aan het bestand. Indien gewenst verzorgen wij de weging alvast voor u. Het bestand is hiermee direct geschikt voor gebruik. Naast het SPSS-bestand ontvangt u de gescande vragenlijsten in PDF-formaat, als digitaal archief.

Scannen

Ook voor het scannen van vragenlijsten bent u bij I&O Research aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele scanapparatuur en ervaren scanoperators. Door onze drie ISO-certificeringen is de kwaliteit uitstekend geborgd. Het gaat hierbij om ISO 9001 (bedrijfsvoering), ISO 20252 (marktonderzoek), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en NEN 7510 voor gezondheidsinformatie. Wij verwerken schriftelijke vragenlijsten voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals CBS, SCP, GGD’s, gemeenten en het bedrijfsleven.


Michael Brandt

Meer weten ?
Neem contact op.

Michael Brandt

Senior onderzoeker

Het nr. 1 onderzoeksbureau voor overheid en non-profit

Wij worden gedreven door wat de Nederlandse samenleving beweegt en kennen de uitdagingen waar de overheid en publieke organisaties voor staan. Wij doen gedegen, betrouwbaar en onafhankelijk onderzoek en geven op basis hiervan advies. Zo helpen wij onze opdrachtgevers beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Opdrachtgevers

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.