I&O Research Ondernemerspanel

Om in te spelen op de groeiende behoefte aan onderzoek onder ondernemers heeft I&O Research een ondernemerspanel opgebouwd: het I&O Research Ondernemerspanel.

Het I&O Research Ondernemerspanel is een grotendeels via steekproefonderzoek geworven panel van ondernemers in Nederland.
Het panel is beschikbaar voor overheden en andere publieke organisaties die belang hechten aan de meningen en ervaringen van ondernemers. Bijvoorbeeld bij het opzetten of evalueren van beleid of dienstverlening op het gebied van innovatie, ondernemersklimaat, bereikbaarheid, duurzaamheid, (cyber)veiligheid of internationaal ondernemen. Ook universiteiten, hogescholen en kennisinstituten kunnen het panel gebruiken om betrouwbare data onder ondernemers te verzamelen.

Omvang, samenstelling en bruikbaarheid

Het I&O Research Ondernemerspanel bestaat momenteel uit bijna4.500 ondernemers en vormt een goede afspiegeling van de landelijke populatie bedrijfsvestigingen op basis van sector en bedrijfsomvang. Ook vestigingen met 20 of meer werkzame personen zijn goed vertegenwoordigd. Van de vestigingen in het panel zijn gegevens bekend over onder andere het aantal werkzame personen, sector, vestigingsjaar en regio.

Momenteel is het I&O Research Ondernemerspanel vooral geschikt voor landelijk representatief onderzoek onder ondernemers. Door actief beheer en continue werving van panelleden nemen de omvang en gebruiksmogelijkheden van het panel nog verder toe.

Interesse in het doen van onderzoek in het I&O Research Ondernemerspanel? Neem dan contact met ons op.

Daphne Martens

Meer weten ?
Neem contact op.

Daphne Martens

Onderzoeker

Thom Klein

Meer weten ?
Neem contact op.

Thom Klein

Dataspecialist

Het nr. 1 onderzoeksbureau voor overheid en non-profit

Wij worden gedreven door wat de Nederlandse samenleving beweegt en kennen de uitdagingen waar de overheid en publieke organisaties voor staan. Wij doen gedegen, betrouwbaar en onafhankelijk onderzoek en geven op basis hiervan advies. Zo helpen wij onze opdrachtgevers beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Opdrachtgevers

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.