Detachering van onderzoekers en data-specialisten

Heeft u tijdelijk een onderzoeker, data-specialist of projectleider nodig? I&O Research levert op detacheringsbasis onderzoekers, projectleiders of data-specialisten. Op veel beleidsterreinen hebben wij experts beschikbaar. Binnen I&O Research of in ons netwerk.

Wij ondersteunen publieke organisaties die een tekort aan mensen of kennis hebben door capaciteit beschikbaar te stellen. Dat kunnen I&O medewerkers zijn, of mensen uit ons netwerk die de voorkeur genieten om op interim basis ingezet te willen worden.

Onze onderzoekers en data-specialisten zijn goed opgeleid, breed inzetbaar en op korte termijn beschikbaar. Dit kan voor een korte opdracht zijn, of voor langere tijd. We zijn gewend snel te schakelen waardoor we vaak op korte termijn de gevraagde capaciteit kunnen leveren. Hiermee bieden we een flexibele oplossing aan onderzoeksorganisaties die behoefte hebben aan tijdelijke inzet.

Opdrachtgevers benaderen I&O Research om uiteenlopende redenen:

  • omdat ze zelf geen onderzoeker(s) in dienst hebben;
  • bij vacaturestops;
  • bij piekdrukte;
  • bij zwangerschapsverlof of onverhoopte uitval van vaste medewerkers;
  • bij een bepaald specialisme of specifieke expertise.

Wij zorgen dan voor extra capaciteit om de werkzaamheden uit te voeren en tijdig af te ronden. U bespaart bovendien de kosten voor personeelswerving, zoals advertenties of kosten bij een wervingsbureau.  

Onderzoek doen is ons vak. I&O Research voert al meer dan 25 jaar onderzoek uit en weet over welke kwaliteiten een goede onderzoeker dient te beschikken. Wij bieden onderzoekers aan op junior-, medior- en seniorniveau. Naast algemene (beleids)onderzoekers, hebben wij ook specialisten op het gebied van bijvoorbeeld kwalitatief onderzoek. Naast de onderzoekers hebben wij tevens zeer ervaren data-specialisten in ons midden die inzetbaar zijn voor databewerkingen, het samenstellen van statistieken, alsook data-ontsluiting via dashboards of andere datavisualisatietools (SWING, PowerBI, Tableau, etc.)

Binnen I&O Research is Katrien Brendel adviseur detachering. Zij kijkt samen met de opdrachtgever naar de capaciteitsvraag en biedt maatwerkoplossingen aan. Met haar jarenlange ervaring weet ze goed vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Klanten met wie wij samenwerken zijn bijvoorbeeld afdelingen Onderzoek en Statistiek van gemeenten en provincies. Enkele opdrachtgevers zijn: Gemeente Haarlem, Gemeente Zwolle, gemeente Velsen, Drechtsteden, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en GGD West-Brabant.

Neem vrijblijvend contact op met Katrien om de mogelijkheden te bespreken.

Katrien Brendel

Meer weten ?
Neem contact op.

Katrien Brendel

Adviseur detachering

Opdrachtgevers

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.