Verhuisbericht I&O Research

I&O Research bestaat in 2016 twintig jaar en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een landelijk onderzoek- en adviesbureau.
11 december 2015

Moving Up!

Met trots presenteren we onze nieuwe bedrijfsvestiging in Amsterdam: vanaf 4 januari 2016 is I&O Research (ook) gevestigd in het UP Office Building, Piet Heinkade 55, centraal gelegen aan het IJ.

I&O Research bestaat in 2016 twintig jaar en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een landelijk onderzoek- en adviesbureau. We hebben ons genesteld in de top tien marktonderzoekbureaus, met een klantengroep bestaande uit zowel landelijke als regionale spelers. Zo doen we onderzoek voor ministeries, universiteiten, ProRail, NS, CROW, CBS, SCP en verschillende media en NGO’s. Daarnaast blijven we onze regionale wortels trouw en doen we met grote betrokkenheid onderzoek voor gemeenten, provincies, waterschappen, vervoerders, zorgorganisaties, ziekenhuizen, rekenkamers en andere lokale en regionale organisaties.

We willen met onderzoek en advies bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten bij de overheid en in de non-profitsector. Met vestigingen in Amsterdam én Enschede denken we nóg beter in staat te zijn deze missie te realiseren en onze klanten te bedienen.

We hopen van harte u eens te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie en leiden u er dan graag rond (inclusief een kop koffie of thee in het restaurant op de 17de verdieping met uitzicht over het IJ en de hele stad Amsterdam).

Vestigingen Hoorn & Nieuwegein verdwijnen

De I&O-vestigingen in Hoorn en Nieuwegein houden op te bestaan. De collega’s uit (nu nog) Hoorn en Nieuwegein bedienen onze klanten vanaf januari 2016 vanuit Amsterdam.

I&O Research is vanaf 4 januari 2016 gevestigd in:

Amsterdam

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam
T (020) 3330670

Enschede

Zuiderval 70
Postbus 563
7500 AN  Enschede
T (053) 48 25 000

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.