Veldwerk OV-Klantenbarometer 2017 is weer begonnen

De komende weken, van eind oktober tot begin december, reizen onze interviewers weer door het hele land om vragenlijsten af te nemen onder reizigers in bus, tram, metro, regionale trein en veerboot.
24 oktober 2017 |
Veldwerk OV-Klantenbarometer 2017 is weer begonnen

Klantwaardering stads- en streekvervoer

De komende weken, van eind oktober tot begin december, reizen onze interviewers weer door het hele land om vragenlijsten af te nemen onder reizigers in bus, tram, metro, regionale trein en veerboot. Onze interviewers zijn te herkennen aan hun paarse hesjes. Mocht u een interviewer treffen tijdens uw reis: geef uw mening over die rit!

Sinds 2012 voert I&O Research in opdracht van CROW-KpVV de landelijke OV-Klantenbarometer uit. De OV-Klantenbarometer is hét klanttevredenheidsonderzoek voor het stads- en streekvervoer. Alle vervoerders en alle lijnen doen mee. De OV-Klantenbarometer is het grootste onderzoek in het openbaar vervoer. En dat het onderzoek in het hele land op dezelfde wijze plaatsvindt, is uniek in Europa.

Het onderzoek wordt dit jaar voor de 17e keer op rij uitgevoerd. Vorig jaar vulden 82.352 reizigers in 6.559 ritten in 70 verschillende onderzoeksgebieden een enquêteformulier in. De gemiddelde waardering was een 7,6.

De resultaten van de OV-Klantenbarometer 2017 worden medio maart 2018 tijdens een speciale bijeenkomst gepresenteerd.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.