Team I&O beklimt 28 keer Alpe d’Huez en haalt bijna 30 duizend euro op voor kankeronderzoek

Na maanden van voorbereiding, sponsorwerving en training was het donderdag 4 juni dan eindelijk zo ver. Het I&O Research team deed mee aan Alpe d’HuZes. In totaal 28 keer wandelden of fietsten de tien I&O’ers de berg op.
10 juni 2015

Na maanden van voorbereiding, sponsorwerving en training was het donderdag 4 juni dan eindelijk zo ver. Het I&O Research team deed mee aan Alpe d’HuZes. In totaal 28 keer wandelden of fietsten de tien I&O’ers de berg op.

Het was een onvergetelijke ervaring. Niet alleen door de prachtige entourage, maar ook door de positieve sfeer die er tijdens het evenement heerst. Tijdens de beklimmingen werden we van alle kanten aangemoedigd en dat helpt echt om omhoog te komen. Verder waren er natuurlijk veel deelnemers met een ‘verhaal’ en dat was af en toe best indringend en emotioneel.

Belangrijk was dat we met de gehele actie een kleine 30 duizend euro hebben opgehaald. Dit geld is bestemd voor onderzoek naar de oorzaken en de bestrijdingswijze van kanker. En nog steeds komen er donaties binnen. We willen iedereen die ons AD6 team heeft gesteund daarvoor hartelijk bedanken

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.