Serious Request in Haarlem

aandacht voor vrouwelijke slachtoffers van oorlog en geweld Van 18 tot en met 24 december 2014 is de Grote Markt in Haarlem het podium voor de jaarlijkse actie Serious Request van 3FM. Vanuit het Glazen Huis vragen 3FM dj's Coen, Gerard en Domien aandacht voor een stille ramp en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Nederlandse Rode Kruis. 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Het jaarlijkse terugkerend Serious Request wint nog steeds aan bekendheid en populariteit. Niet alleen stroomt het publiek toe om het goede doel te steunen, maar ook steden willen graag een bijdrage leveren. Na Leiden, Enschede en Leeuwarden is het dit jaar de beurt aan Haarlem. I&O Research brengt in beeld hoe het publiek het evenement waardeert, waar ze vandaan komen, wie ze zijn, et cetera.
16 december 2014 | Jaap Bouwmeester

aandacht voor vrouwelijke slachtoffers van oorlog en geweld

Van 18 tot en met 24 december 2014 is de Grote Markt in Haarlem het podium voor de jaarlijkse actie Serious Request van 3FM. Vanuit het Glazen Huis vragen 3FM dj’s Coen, Gerard en Domien aandacht voor een stille ramp en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Nederlandse Rode Kruis. 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Het jaarlijkse terugkerend Serious Request wint nog steeds aan bekendheid en populariteit. Niet alleen stroomt het publiek toe om het goede doel te steunen, maar ook steden willen graag een bijdrage leveren. Na Leiden, Enschede en Leeuwarden is het dit jaar de beurt aan Haarlem.

I&O Research brengt in beeld hoe het publiek het evenement waardeert, waar ze vandaan komen, wie ze zijn, et cetera.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Jaap Bouwmeester

Senior onderzoeksadviseur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.