Randstad Koopstromen Onderzoek 2011 / Randstad Koopstromen Symposium 2011

Op woensdag 23 november worden in de Stadsgehoorzaal in Leiden de belangrijkste resultaten en conclusies van het Randstad Koopstromen Onderzoek 2011 gepresenteerd.
31 oktober 2011

Op woensdag 23 november worden in de Stadsgehoorzaal in Leiden de belangrijkste resultaten en conclusies van het Randstad Koopstromen Onderzoek 2011 gepresenteerd. Met bijna 70.000 enquêtes is dit een van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland geworden. Het geeft de belangrijkste trends en ontwikkelingen over het koopgedrag van consumenten in de Randstad weer en biedt een schat aan informatie over consumentengedrag en voor detailhandelsbeleid.

Tijdens het Randstad Koopstromen Symposium 2011 zullen de belangrijkste resultaten openbaar worden gemaakt. Daarnaast geven inspirerende sprekers uit de publieke en private sector hun visie op het huidige functioneren van de detailhandel in de Randstad, de best en slechtst functionerende winkelgebieden en de rol van internet op de winkelbestedingen. Ook komen de actuele ontwikkelingen in de detailhandel voor het Nederlandse winkellandschap en de consequenties hiervan op het te voeren beleid van kleine en grote gemeenten, regio’s en provincies aan de orde.

De uitkomsten van het koopstromenonderzoek vormen een bouwsteen voor het evalueren en actualiseren van detailhandelsbeleid. Het onderzoek biedt inzicht in de ontwikkeling in het koopgedrag van de inwoners en het economisch functioneren van de (grotere) winkelcentra en perifere aankoopplaatsen. Ook de meest recente cijfers van het in de Randstad aanwezige winkelaanbod worden daarbij gebruikt. Naast actuele gegevens over koopstromen levert het informatie op over de waardering van de door de consumenten bezochte winkelcentra. Bovendien is er aandacht voor de oriëntatie op niet-winkelkanalen als internet en de markt, de zondag als winkeldag en de rol van aankopen van en na het werk van forenzen.

Voor meer informatie over het Randstad Koopstromen Onderzoek 2011 en het symposium kunt u terecht op: www.kso2011.nl

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.