PERSBERICHT: werkenden somber over arbeidsmarkt

Werkenden zijn zowel somber over de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in het algemeen als over hun eigen arbeidsmarktsituatie.
22 februari 2013

Samenvatting

Werkenden zijn zowel somber over de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in het algemeen als over hun eigen arbeidsmarktsituatie. Dat blijkt uit een groot onderzoek van I&O Research onder een representatief panel van ruim 2.100 werkenden dat recent is uitgevoerd.

Werknemers in de sector handel, ondersteunende functies en met een vaste aanstelling zijn het meest somber over de ontwikkeling van de arbeidsmarkt het komende jaar. Dit geldt zowel voor de arbeidsmarktsituatie in het algemeen als de eigen arbeidsmarktsituatie.
Download hier het hele persbericht

Onderzoeksverantwoording
I&O Research heeft in december 2012 en januari 2013 een grootschalig online arbeidsmarkt- en medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder ruim 2.100 werkenden in Nederland. Het onderzoek biedt inzicht actuele meningen en ervaringen van werkenden op tal van onderwerpen.

I&O Research
I&O Research is een bureau voor beleids- en marktonderzoek, met alle faciliteiten voor telefonisch, schriftelijk, face-to-face en webenquêteren in eigen huis. Daarnaast verzorgen wij lokale en regionale statistieken, bewerkingen en datamining, telefonische, tellingen en diepte-interviews.
I&O Research is lid van de MarktOnderzoeksAssociatie (MOA), maakt deel uit van de Research Keurmerk Groep en onderschrijft de internationale ICC/ESOMAR gedragscode voor markt- en sociaal-wetenschappelijk onderzoek. I&O Research is ISO 9001 en ISO 20252 gecertificeerd. Naast onderzoek en advies detacheert I&O Research onderzoekers en adviseurs. I&O Research heeft vestigingen in Enschede, Hoorn en Nieuwegein.

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.