OV-Klantenbarometer 2014

Klantwaardering stads- en streekvervoer naar 7,5 Ook in 2014 heeft I&O Research weer de OV-Klantenbarometer uitgevoerd in opdracht van het kennisplatform CROW-KpVV. Veldwerkers van I&O Research hebben op bijna 6.500 ritten in bus, tram, metro, regionale trein en boot circa 92.000 reizigers ondervraagd. De resultaten van dit onderzoek zijn nu bekend: nog niet eerder sinds […]
24 maart 2015 | & Janneke Dijkers

Klantwaardering stads- en streekvervoer naar 7,5

Ook in 2014 heeft I&O Research weer de OV-Klantenbarometer uitgevoerd in opdracht van het kennisplatform CROW-KpVV. Veldwerkers van I&O Research hebben op bijna 6.500 ritten in bus, tram, metro, regionale trein en boot circa 92.000 reizigers ondervraagd. De resultaten van dit onderzoek zijn nu bekend: nog niet eerder sinds het onderzoek in 2001 is gestart, was de algemene klantwaardering, een 7,5, zo hoog.

Het onderzoek OV-Klantenbarometer wordt jaarlijks gehouden onder reizigers in bus, tram, metro, regionale trein en boot. In 2014 vulden ongeveer 92.000 reizigers op bijna 6.500 ov-ritten in het voertuig een schriftelijke enquĂȘte in en hebben rapportcijfers gegeven aan verschillende aspecten van hun rit: algemene waardering, zitplaats, netheid, informatie, tarief, frequentie en sociale veiligheid.

Klik hier voor meer informatie.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.