Ontvang 3 maart alle resultaten van de Veiligheidsmonitor

I&O Research voerde afgelopen najaar het veldwerk uit van de Veiligheidsmonitor; een groot landelijk onderzoek naar leefbaarheid, veiligheid en slachtofferschap.
21 februari 2014

I&O Research voerde afgelopen najaar het veldwerk uit van de Veiligheidsmonitor; een groot landelijk onderzoek naar leefbaarheid, veiligheid en slachtofferschap. De 150 deelnemende gemeenten èn de 70.000+ gemeenten hebben hiermee een schat aan belevingscijfers tot hun beschikking.

Op 3 maart zal het CBS de landelijke cijfers van de Veiligheidsmonitor presenteren. Voor gemeenten die dan ook al inzicht in de lokale cijfers willen hebben, leveren wij 3 maart een Excel-overzicht (‘tabellenboek’). De kosten hiervan bedragen € 180 excl. BTW.*

Gemeenten, veiligheidsregio’s en politiekorpsen die al een rapportage van I&O Research hebben besteld ontvangen het excelbestand op 3 maart zonder meerkosten.

* Voor 70.000+ gemeenten die niet hebben deelgenomen zijn er bijkomende kosten. Zij moeten wel eerst een gebruikersovereenkomst afsluiten met Bureau Veiligheidsmonitor.

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.