Onderzoeker Peter Kanne verruilt TNS NIPO voor I&O Research

Opinie- en beleidsonderzoeker Peter Kanne verruilt TNS NIPO per 1 juni voor I&O Research. De komst van Peter Kanne is een verder versterking van de positie van I&O Research in onderzoek en advies voor publieke organisaties.
02 juni 2014 | Peter Kanne

Opinie- en beleidsonderzoeker Peter Kanne verruilt TNS NIPO per 1 juni voor I&O Research. De komst van Peter Kanne is een verder versterking van de positie van I&O Research in onderzoek en advies voor publieke organisaties. Na de groei van de laatste jaren is I&O Research het negende onderzoeksbureau van Nederland en een van de grootste spelers in de pubieke sector. Rob van de Peppel, algemeen directeur van I&O: ‘We zijn al sterk in betrouwbaar en grootschalig onderzoek met een persoonlijke benadering naar onze opdrachtgevers. De komst van Peter is een logische volgende stap. Met hem gaan we ons nog verder verbeteren, zowel in de breedte als in de diepte.’

Peter Kanne was van 2002 tot en met mei dit jaar werkzaam bij TNS NIPO en was daar de afgelopen tien jaar verantwoordelijk voor het politieke onderzoek. Hij bereikte de landelijke pers geregeld met spraakmakend onderzoek over maatschappelijke en electorale thema’s. In 2011 publiceerde Kanne het boek ‘Gedoogdemocratie. Heeft stemmen eigenlijk wel zin?’. Daarnaast is hij een expert op het gebied van overheidsdienstverlening, digitale overheid en burgerparticipatie. I&O zal zich met Kanne in de gelederen nog meer in deze richting ontwikkelen. Kanne: ‘Bij I&O mag ik me bezighouden met onderwerpen die me aan het hart gaan: democratie, bestuur, de decentralisaties van Rijk naar gemeenten, dienstverlening, etc. Er is voor I&O Research nog veel terrein te winnen, en dat gaan we ook doen’.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Peter Kanne

Senior onderzoeksadviseur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.