Mooie opbrengst voor Alpe d’Huzes dankzij Park Phi Battle

I&O Research maakt zich dit jaar sterk voor KWF kankerbestrijding en neemt met een team van tien collega's deel aan Alpe d'Huzes. Op 23 april organiseerde I&O Research een heuse park Phi Battle. Hierbij gingen circa 75 medewerkers van de verschillende bedrijven van bedrijventerrein Park Phi in Enschede in teams met elkaar de strijd aan in een kennisquiz.
19 mei 2015

I&O Research maakt zich dit jaar sterk voor KWF kankerbestrijding en neemt met een team van tien collega’s deel aan Alpe d’Huzes. Op 23 april organiseerde I&O Research een heuse park Phi Battle. Hierbij gingen circa 75 medewerkers van de verschillende bedrijven van bedrijventerrein Park Phi in Enschede in teams met elkaar de strijd aan in een kennisquiz. De afdeling ICT van reisorganisatie TUI had de meeste kennis over uiteenlopende onderwerpen en won de bokaal. De opbrengst van deze avond van bijna € 1.100,– uit inleg en drankverkoop kwam geheel ten goede aan KWF kankerbestrijding.

De strijd werd gevoerd op de top van Park Phi, in de kantine van toren Noord. De avond had nooit zo’n succes kunnen worden zonder de fijne samenwerking met Eijssink. Eijssink stelde de ruimte beschikbaar en sponsorde een deel van de maaltijd. Ook sponsorden fruithandel Luiten en zonen met fruit en Smet verzorgde belangeloos voor ons het geluid. De avond werd mede een groot succes door de flamboyante presentatie van quizmaster Gijs Jan Visser. Het enthousiasme van maar liefst 15 deelnemende teams maakte de avond compleet. Het betrof teams van medewerkers van Tui, Compentensys, Countus, Ten Kate Huizinga, Trent glasvezel, advocatenkantoor Daniels Huisman en I&O Research. Bedankt allemaal!

Over minder dan drie weken gaat team I&O Research de strijd met zichzelf aan bij de beklimming van de Alpe d’ Huez. De spanning neemt toe, de laatste acties om geld in te zamelen worden opgezet. Ons streefdoel van € 25.000,– komt in zicht, maar is nog niet bereikt. Alle bijdragen groot of klein zijn nog steeds heel welkom. Iedere euro voor onderzoek naar kanker helpt!

Ons team steunen kan via:
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/i-o-research/

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.