Met I&O Nieuwegein de Randstad in!

In juli 2010 opende de derde vestiging van ons bureau in Nieuwegein. Sindsdien hebben we al veel klanten kunnen ondersteunen met beleidsonderzoek, marktonderzoek, detachering, advies en veldwerk.
15 december 2011 | Thijs Lenderink

In juli 2010 opende de derde vestiging van ons bureau in Nieuwegein. Sindsdien hebben we al veel klanten kunnen ondersteunen met beleidsonderzoek, marktonderzoek, detachering, advies en veldwerk. Onze lokale en regionale kennis komt vaak goed van pas komt bij een adequaat antwoord op de behoefte en vraag van de klant.

I&O Nieuwegein levert het complete dienstenpakket van I&O Research. Het groeiend aantal klanten in de ‘nieuwe’ regio waardeert onze aanpak en is vaak meer dan tevreden over onze projecten. Dat geldt ook voor klanten van STOGO onderzoek + advies dat binnen I&O Research de services commercieel vastgoed en detachering van (ervaren) onderzoekers levert. Volgend jaar zetten we de ingeslagen weg graag voort, niet alleen door bestaande klanten te bedienen met goede service en vervolgprojecten maar ook door in contact te treden met nieuwe klanten. We ontmoeten u graag in 2012!

Om dit voornemen te onderstrepen bieden wij nieuwe klanten 15% kennismakingskorting op onderzoeksprojecten. Bestaande klanten ontvangen op verzoek een gratis adviesstrip ter waarde van 4 senioruren. Beide aanbiedingen gelden tot 1 juni 2012.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Thijs Lenderink

Senior onderzoeksadviseur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.