Medewerkers zijn de sleutel tot succes

In een tijd waarin bedrijven en instellingen extra scherp op de kosten letten, zijn gemotiveerde medewerkers de sleutel voor succes.
15 maart 2013

In een tijd waarin bedrijven en instellingen extra scherp op de kosten letten, zijn gemotiveerde medewerkers de sleutel voor succes. Medewerkersonderzoek geeft op strategisch en operationeel niveau inzicht in medewerkersmotivatie en is dus onmisbaar voor een effectieve bedrijfsvoering!

Landelijk onderzoek onder werknemers
I&O Research heeft begin 2013 weer een grootschalig online arbeidsmarkt- en medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder ruim 2.100 werkenden in Nederland. Het onderzoek biedt inzicht actuele meningen en ervaringen van wer-kenden op tal van onderwerpen. We beschikken hiermee over een landelijke MTO-database met uitgebreide benchmarkmogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld vergelijkingscijfers leveren naar sector, type dienstverband en functieniveau.

Kent u uw medewerkers?
Het landelijke medewerkersonderzoek van I&O Research laat zien dat medewer-kers gemiddeld tevreden zijn over baan en werkgever. Als we kijken naar verschil-lende aspecten van het werk dan krijgen diverse aspecten toch een relatief laag cijfer (minder dan een 6,5), waarbij het met name over toekomstperspectief, coa-ching en communicatie gaat. Meer tevreden is men over sfeer en omgang met collega’s. Aan de hand van een breed aantal stellingen en enkele open vragen hebben de ruim 2.100 respondenten nader hun mening kunnen geven over deze onderwerpen.
Klik hier voor schema.

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.