Kom naar de I&O Fiets Meet Up!

Begin oktober organiseert I&O Research een bijeenkomst waarin wij de resultaten presenteren van ons landelijk fietsonderzoek. Dit landelijk representatieve onderzoek voerde I&O Research dit voorjaar uit en geeft interessante uitkomsten.
26 augustus 2016 | Janneke Dijkers

Begin oktober organiseert I&O Research een bijeenkomst waarin wij de resultaten presenteren van ons landelijk fietsonderzoek. Dit landelijk representatieve onderzoek voerde I&O Research dit voorjaar uit en geeft interessante uitkomsten. Wist u bijvoorbeeld dat:

  • Nederlandse huishoudens gemiddeld 3,4 fietsen bezitten?
  • meer dan de helft van de Nederlanders zich ergert aan het gebruik van smartphones tijdens het fietsen?
  • tien procent van de bevolking voor helmplicht voor fietsers is?

De fiets is in Nederland ongekend populair. Maar is het huidige fietsbeleid klaar voor de toekomst? Is er voldoende ruimte voor de fiets? Zijn er genoeg fietsenstallingen? Hoe gaan we om met snelle e-bikers? Over deze en andere onderwerpen praten Janneke Dijkers en Marjolein Meurs (I&O Research) en Jaap Kamminga van de Fietsersbond u bij. We gaan hierbij uitgebreid in op de verschillen tussen fietsers in stedelijke en niet-stedelijke gebieden. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen, te discussiëren over wat met u deze uitkomsten kunt en moet doen én om ervaringen met de andere bezoekers te delen.

De bijeenkomst (met aansluitend een borrel) vindt plaats:

Houdt u zich bezig met fietsbeleid? Of heeft u een collega of medewerker voor wie dit geschikt is? Wees van harte welkom en meld u aan.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.