I&O Research detacheert onderzoekers en statistici. Wij bieden daarmee een flexibele oplossing aan (onderzoeks)organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke inzet.

I&O voor O&S

Detachering

I&O Research detacheert onderzoekers en statistici. Wij bieden daarmee een flexibele oplossing aan (onderzoeks)organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke inzet. Bijvoorbeeld voor afdelingen Onderzoek en Statistiek van gemeenten en provincies. Onze onderzoekers en statistici zijn goed opgeleid, breed inzetbaar en op korte termijn beschikbaar.

Waarom detachering?

Klanten benaderen I&O Research om uiteenlopende redenen: omdat ze zelf geen onderzoeker(s) in dienst hebben, bij vacaturestops, piekdrukte, zwangerschapsverlof of onverhoopte uitval van vaste medewerkers. Wij zorgen dan voor extra capaciteit om de werkzaamheden uit te voeren en tijdig af te ronden. U bespaart bovendien de kosten voor personeelswerving, zoals advertenties.

Waarom detacheren via I&O Research?

Onderzoek is ons vak. I&O Research voert al meer dan 15 jaar onderzoek uit en weet over welke kwaliteiten een goede onderzoeker dient te beschikken. Wij bieden onderzoekers aan op junior-, medior- en seniorniveau. Naast algemene (beleids)onderzoekers, hebben wij ook specialisten op het gebied van bijvoorbeeld kwalitatief onderzoek, geografische informatiesystemen (GIS) en specifieke statistische software (bv. SPSS-GBA) in ons bestand.

We vertellen u graag nog veel meer over I&O Research.


Neem contact op

afbeelding

Thijs Lenderink

Senior onderzoeksadviseur

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.