I&O Research wint aanbesteding Veldwerk Wijkprofiel Rotterdam

Het Wijkprofiel is een monitorinstrument in Rotterdam ter ondersteuning van het gebiedsgericht werken. Met het wijkprofiel kan in één oogopslag een samenhangend beeld worden gevormd van de feitelijke en door bewoners beleefde situatie over de veiligheid en de sociale en fysieke staat van de wijken.
03 maart 2015 | Gerben Huijgen

I&O Research gaat in 2015 het veldwerk Wijkprofiel voor de gemeente Rotterdam uitvoeren.
Het onderzoek bestaat uit een online, schriftelijk en telefonisch onderzoek in verschillende talen onder 30.000 inwoners van Rotterdam.

Het Wijkprofiel is een monitorinstrument in Rotterdam ter ondersteuning van het gebiedsgericht werken. Met het wijkprofiel kan in één oogopslag een samenhangend beeld worden gevormd van de feitelijke en door bewoners beleefde situatie over de veiligheid en de sociale en fysieke staat van de wijken. Het instrument maakt het mogelijk om wijken onderling én in de tijd te vergelijken. Hoe scoort een wijk ten opzichte van andere wijken en welke ontwikkeling is zichtbaar?

De inschrijving van I&O Research is als hoogst beoordeeld op het plan van aanpak, de kwaliteit van dataverzameling en communicatie met opdrachtgever en respondent.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Gerben Huijgen

Algemeen directeur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.