I&O Research heeft een nieuw contract ondertekend met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). We mogen voor 3 jaar het Klantenpanel voor hen uitvoeren, met de optie voor nog 1 jaar. In de beoordeling scoorden we maximaal op onze werkwijze bij de uitvoering van peilingen, en op de kwaliteit van ons eigen online acces panel (I&O Research Panel).

I&O Research wint aanbesteding Klantenpanel RVO.nl

I&O Research heeft een nieuw contract ondertekend met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). We mogen voor 3 jaar het Klantenpanel voor hen uitvoeren, met de optie voor nog 1 jaar. In de beoordeling scoorden we maximaal op onze werkwijze bij de uitvoering van peilingen, en op de kwaliteit van ons eigen online acces panel (I&O Research Panel). Ook onze voorstellen voor uitbreiding van het panel en voor vernieuwende participatievormen ontvingen waardering. Zoals online community, customer journey mapping en usability onderzoek.

RVO.nl is een samensmelting van AgentschapNL en Dienst Regelingen. Voor de laatstgenoemde voert I&O Research al sinds 2008 een panel van agrarische klanten uit. De uitdaging voor de komende jaren zal zijn om ook de andere klantgroepen van RVO.nl (Duurzaamheid, Innovatief, Internationaal) te betrekken bij het onderzoekspanel. We zijn trots dat we de samenwerking de komende jaren mogen continueren.

We vertellen u graag nog veel meer over I&O Research.


Neem contact op

afbeelding

Frank ten Doeschot

Senior onderzoeker

Actueel

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.