I&O Research verzorgt het DEEN klantenpanel

In opdracht van DEEN supermarkten heeft I&O Research onlangs het klantenpanel vernieuwd en uitgebreid. Er is een nieuwe website ontwikkeld en momenteel loopt er een wervingscampagne om het aantal panelleden uit te breiden.
12 september 2013 |

In opdracht van DEEN supermarkten heeft I&O Research onlangs het klantenpanel vernieuwd en uitgebreid. Er is een nieuwe website ontwikkeld en momenteel loopt er een wervingscampagne om het aantal panelleden uit te breiden. Inmiddels hebben zich ruim 10.000 klanten voor het klantenpanel aangemeld.

Via het panel krijgt DEEN supermarkten feedback van klanten over onder meer de service, het assortiment en de waardering voor aanbiedingen. Met het klantenpanel houdt DEEN de vinger aan de pols van de klanten en is daarmee essentieel voor een succesvolle marketingstrategie.

Daarbij draagt het panel bij aan een grotere loyaliteit van klanten. Begin september is de eerste peiling van het vernieuwde klantenpanel online gegaan en zijn de panelleden uitgenodigd om een beknopte online enquête in te vullen. De resultaten van de peiling geven inzicht in de sterke punten en de verbeterpunten voor alle 65 filialen. Zo kan ieder filiaal zijn voordeel doen met informatie over wat klanten het meest waarderen en welke verbeterpunten en suggesties zij zien. Ook de panelleden krijgen na iedere peiling via de email een terugkoppeling over de onderzoeksuitkomsten en wat DEEN met de resultaten gaat doen. Zo blijven de leden betrokken.

U vindt de nieuwe website van het klantenpanel op www.deen.nl/klantenpanel.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.