I&O Research lid van Vereniging voor Beleidsonderzoek

I&O Research is met ingang van 1 juli 2016 lid van de Vereniging voor Beleidsonderzoek (VBO). De VBO is de brancheorganisatie van bureaus en instituten die beleidsonderzoek doen.
11 juli 2016

I&O Research is met ingang van 1 juli 2016 lid van de Vereniging voor Beleidsonderzoek (VBO). De VBO  is de brancheorganisatie van bureaus en instituten die beleidsonderzoek doen. Het lidmaatschap van de VBO past goed bij de visie en missie van I&O Research die zich richt op het ondersteunen van organisaties in de publieke en private sector bij het maken en onderbouwen van keuzes. Door het lidmaatschap committeert I&O Research zich aan de doelstellingen van het VBO zoals kwaliteitsbevordering van de beleidsonderzoeksbranche, de professionalisering van het vak en gelijkwaardige concurrentieverhoudingen in de onderzoeksmarkt.

I&O Research is nu – naast de VBO – lid van de Marktonderzoek Associatie (MOA; de vereniging van marktonderzoekbureaus) en de Vereniging voor Statistiek en Onderzoek (VSO; de vereniging van afdelingen onderzoek bij gemeenten en provincies).

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.