I&O Research lanceert het I&O Research Panel

Het I&O Research Panel is een groot online panel met betrokken leden. Door de omvang van het panel (meer dan 40.000 panelleden) en de uitgebreide ledenprofielen is het mogelijk elke gewenste steekproef samen te stellen.
17 oktober 2013 | Gerben Huijgen & Frank ten Doeschot

Betrouwbaar en betaalbaar onderzoek

Wat is het I&O Research Panel?

Het I&O Research Panel is een groot online panel met betrokken leden. Door de omvang van het panel (meer dan 40.000 panelleden) en de uitgebreide ledenprofielen is het mogelijk elke gewenste steekproef samen te stellen.

Waarom kiezen voor het I&O Panel?

Het I&O Research Panel is een initiatief van I&O Research om bedrijven, overheden en instellingen de mogelijkheid te bieden voor betrouwbaar èn betaalbaar onderzoek. Het I&O Research Panel heeft een aantal unieke kenmerken die zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Zo zijn de deelnemers 100 procent offline geworven via ander enquête-onderzoek van I&O Research met steekproeven uit het bevolkingsregister. Panelleden ontvangen geen vergoeding, maar zijn deelnemer vanwege belangstelling en interesse.

Wat meet het I&O Research Panel?

Het I&O Research Panel meet meningen, houdingen en gedrag van inwoners van Nederland. Het I&O Research Panel wordt gebruikt voor het meten van naamsbekendheid en klanttevredenheid, maar ook voor het meten van de behoefte aan bepaalde producten of voorzieningen. Verder wordt het I&O Research Panel ingezet voor markt, opinie- en imago-onderzoek. Het panel kan ook worden gebruikt om deelnemers te werven voor offline kwalitatief onderzoek, diepte-interviews en testpanels.

Hoe werkt het?

U kunt op elk gewenst moment een peiling laten uitvoeren onder deelnemers van het I&O Research Panel. De doorlooptijd van een peiling is doorgaans niet meer dan een week. Wij adviseren u over de vragen die u wilt stellen. Wij programmeren de vragenlijst tot een online enquête en leggen die voor aan de panelleden. Na afloop ontvangt u de resultaten in elk gewenst format (databestand, tabellen of overzichtelijk rapport).

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Gerben Huijgen

Algemeen directeur

afbeelding

Frank ten Doeschot

Onderzoeksadviseur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.