I&O Research grootste onderzoeksbureau in categorie Overheid & onderwijs

In het jaaroverzicht 2015 van de Marktonderzoek Associatie (MOA) van alle Nederlandse marktonderzoekbureaus staat I&O Research, net als in 2014 op een achtste plaats, gerekend naar het aantal fte’s en de jaaromzet.
07 januari 2016 | & Gerben Huijgen

In het jaaroverzicht 2015 van de Marktonderzoek Associatie (MOA) van alle Nederlandse marktonderzoekbureaus staat I&O Research, net als in 2014 op een achtste plaats, gerekend naar het aantal fte’s en de jaaromzet. In de sublijst voor Overheid/onderwijs staat I&O Research dit jaar op de eerste plaats. Algemeen directeur Inge Reijmer: “Dit is een mooie beloning voor onze focus op de overheid en non-profit zoals we die de laatste jaren hebben aangescherpt. We weten voor welke uitdagingen onze klanten bij de overheid staan en proberen ze met onderzoek en advies te ondersteunen bij hun beslissingen. Fijn te merken dat onze klanten ons dit vertrouwen geven”. 

Uit het MOA Jaaroverzicht blijkt de marktonderzoekbranche weer in de lift te zitten. Ook voor 2016 zijn er positieve vooruitzichten. 60% van de bureaus denkt te groeien met gemiddeld 8%.

Ook I&O Research verwacht dat de groei van de laatste jaren gestaag zal doorzetten. Directeur Gerben Huijgen: “Met een goed gevulde orderportefeuille voor 2016 en de nieuwe vestiging aan het IJ in Amsterdam zien wij het nieuwe jaar optimistisch tegemoet.”

Klik hier voor de hele MOA-lijst.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Gerben Huijgen

Algemeen directeur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.