‘Denk als investeerder en niet als boekhouder, als het om mantelzorg gaat’

Op het symposium Sociale Kracht, Mantelzorg en Informele Netwerken van I&O Research van 9 oktober jongstleden ontmoetten wetenschap, politiek, belangenbehartigers en betrokken gemeenten elkaar om te praten over manieren hoe gemeenten mantelzorg (nog) beter kunnen ondersteunen
25 oktober 2017 | Leon Heuzels
‘Denk als investeerder en niet als boekhouder, als het om mantelzorg gaat’

Op het symposium Sociale Kracht, Mantelzorg en Informele Netwerken van I&O Research van 9 oktober jongstleden ontmoetten wetenschap, politiek, belangenbehartigers en betrokken gemeenten elkaar om te praten over manieren hoe gemeenten mantelzorg (nog) beter kunnen ondersteunen.

Sprekers waren onder andere Femmianne Bredewold (Assistent Professor, Universiteit voor Humanistiek), Corinne Ellemeet (Tweede Kamerlid GroenLinks), Liesbeth Hoogendijk (Directeur Mezzo) en Rachel Beerepoot (I&O Research).

Gedurende de middag werd meer en meer duidelijk dat het niet alleen om ondersteuning gaat, maar ook om waardering en meedenken. Het resultaat was een middag waarin ambities en concrete voorbeelden op een interactieve manier met de deelnemers werden uitgewisseld.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Leon Heuzels

Onderzoeksadviseur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.