Collega’s van I&O Research fietsen op 4 juni 2015 de Alpe d’HuZes

Samen met tien collega’s van I&O Research fiets ik op 4 juni 2015 de Alpe d’HuZes. Ieder van ons heeft daar zijn of haar persoonlijke redenen voor, maar wat ons bindt is dat afgelopen november mijn collega-directeur te horen heeft gekregen dat hij kanker heeft.
03 februari 2015 |

Samen met tien collega’s van I&O Research fiets ik op 4 juni 2015 de Alpe d’HuZes.

Ieder van ons heeft daar zijn of haar persoonlijke redenen voor, maar wat ons bindt is dat afgelopen november mijn collega-directeur te horen heeft gekregen dat hij kanker heeft. Dat heeft ons erg geraakt en is de directe aanleiding voor onze deelname. In de eerste week van juni laten we ons onderzoekswerk even liggen en gaan we samen de strijd aan om bij te dragen aan onderzoek naar behandelmethoden tegen deze ziekte.

Alpe d’HuZes is een actie voor KWF kankerbestrijding. Onder het motto “opgeven is geen optie” beklimmen wij de legendarische Alpe d’Huez. Ikzelf doe mee door in ieder geval 2 keer naar boven te fietsen.

Sponsor ons team

Sommigen van ons zijn getrainde fietsers of ervaren wandelaars, voor anderen is het compleet nieuw en zij zullen voor een belangrijk deel op wilskracht naar boven moeten. Daar kunnen we wel wat mentale en vooral financiële (sponsor) steun bij gebruiken!
Wil jij of jullie organisatie ons – en dus het onderzoek naar de behandeling van kanker – steunen? Graag!

Voor meer informatie en donaties kun je terecht op onze teampagina. Wil je ons als bedrijf of organisatie steunen? Voor een mooie bijdrage leveren wij graag een tegenprestatie! Je kunt hierover altijd contact met me opnemen.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.