Bezoekers tellen; een vak apart! Bezoek onze workshop op het VSO-congres in Apeldoorn!

Donderdag 24 april vindt het VSO-Congres plaats. Bezoekers kunnen deelnemen aan interactieve workshops met actuele onderwerpen. Janneke Dijkers van I&O Research verzorgt ook een workshop, namelijk ‘Bezoekers tellen: een vak apart!’.
24 april 2014 | Janneke Dijkers

Donderdag 24 april vindt het VSO-Congres plaats. Bezoekers kunnen deelnemen aan interactieve workshops met actuele onderwerpen.
Janneke Dijkers van I&O Research verzorgt ook een workshop, namelijk ‘Bezoekers tellen: een vak apart!’.
Bezoekers van evenementen tellen is een vak apart. Janneke vertelt over de verschillende methoden om bezoekersaantallen in beeld te brengen. Bij welk evenement gebruik je welke methode? Daarnaast gaat ze in op de valkuilen en op het belang van goede tellingen.
Janneke heeft een uitgebreide expertise, onder meer door haar verantwoordelijkheid voor de tellingen van de jaarlijkse Evenementenmonitor in Enschede. Haar verhaal illustreert ze met praktijkvoorbeelden uit deze monitor.
Ze laat verder zien hoe je een telling meerwaarde geeft door die te combineren met een bezoekerspeiling. Bijvoorbeeld door te vragen naar verblijfsduur en de bezochte locaties in de stad.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.